Mobilabonnement

Når man skal vælge et mobilabonnement, er der utroligt mange forskellige teleselskaber man kan vælge mellem. Det er ikke nemt at vælge, så man skal undersøge markedet grundigt, før man binder sig til noget.

Det første man skal undersøge er hvilket abonnement der passer bedst til det forbrug, man forventer at få. De fleste teleselskaber har forskellige pakker, hvor man kan ringe for et fast beløb hver måned. Alt hvad man ringer udover det, bliver så takseret oveni. Her kan det være meget dyrt, så man skal være realistisk med ens forbrug når man vælger mobilabonnement.

Hvis man sender mange sms’er hver kan man med fordel vælge et abonnement med ”fri SMS”. Dette betyder at man kan sende alle de beskeder man har lyst til for en fast månedlig pris. En anden ting som man skal undersøge, er hvilket mobilabonnement ens venner og familie har, da man så kan vælge et abonnement, der tilgodeser dette. Hos mange teleselskaber kan man nemlig ringe gratis eller meget billigt til abonnenter i samme selskab.

Da der er så mange teleudbydere, skifter priserne ofte, så det hjælper ikke at undersøge markedet flere måneder før man beslutter sig. Så kan der nemt være kommet noget billigere, da der er stor priskrig indenfor mobilabonnementer og man derfor ofte kan finde gode kampagnetilbud.

Der er også mange teleselskaber som giver rabat på fastnet telefon eller internet, hvis man har et mobilabonnement. Det er også flere selskaber som giver rabat, hvis man opretter 2 eller flere mobiltelefoner. Dette kan gøres hvis man er et par eller familie, som ønsker at skifte abonnement. Her er så også den fordel at man kan ringe sammen gratis eller meget billigt.

Hvis man ikke har en mobiltelefon, kan man altid få en meget billigt, hvis man binder sig til et mobilabonnement i mindst 6 mdr. Der er mange som skifter teleselskab hver 6 måned og derfor ofte får en ny mobiltelefon.